Tanssistudio Sway
Paritanssiopetusta Järvenpäässä

Yksityistunnit 

"Eihän tää ollutkaan niin vaikeeta"

Yksityistunneilla vauhditat omaa tanssinoppimistasi, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo jonkin aikaa tanssinut. Yksärille tulessa mitään ei tarvitse osata etukäteen ja koko tunti on vain sinua/teitä varten, eli se on lempein mahdollinen tapa opetella tanssimaan. Usein yksikin yksäri avaa solmuja ja saa aikaan oivalluksia, joiden avulla seuraavasta tanssikurssistakin saa enemmän irti.

Voit tulla yksärille yksin tai parisi kanssa, ja tunnilla keskitytään juuri niihin asioihin, jotka vievät sinun/teidän tanssia eteenpäin.  Opetan tavallisimpia lavatansseja ja pidän tunnit Järvenpäässä tanssistudio Sway:lla.

Yksityistunnin hinta on 70e/h. 

Ota yhteyttä
HÄÄTANSSI

"Tää on meidän biisi"

Häätanssi on teidän oma tanssi. Se voi olla ihana, perinteinen valssi tai se voi olla jotain ihan muuta. Tärkeintä on, että tanssi tuntuu kivalta ja h-hetken koittaessa ei tarvitse liikaa jännittää, vaan voi nauttia yhteisestä hetkestä. 

Moni hääpari haluaa tanssia juuri itselle tärkeän kappaleen tahtiin, ja silloin rakennetaan häätanssi ihan alusta asti toiveiden mukaan.  Ihan pienilläkin jutuilla saa tanssiin persoonallisuutta ja sitä fiilistä, että tämä on meidän tanssi <3  


Kun häätanssia lähdetään harjoittelemaan, minkäänlaista tanssitaitoa ei tarvita pohjalle.. Lähdetään liikkellee helpoista askelista, ja rakennetaan yhdessä sellainen tanssi, että sitä on mukava tanssia. 

Ota yhteyttä


Tanssitunnit tilauksesta

Olen tanssinopettaja (STOL) Järvenpäästä ja pidän tanssitunteja lähinnä Uudenmaan alueella. Olen myös Wanhan tangon ohjaaja.  Opetan tavallisimpia lavatansseja, ja niistä tango, wanha tango ja lattarit ovat itselleni kaikkein lähimpänä sydäntä.

Rakastan paritansseja yli kaiken ja olen pohjattoman kiinnostunut tutkimaan niitä asioita, jotka tekevät parin kanssa tanssimisesta helppoa, luontevaa ja koukuttavan mukavaa.  Kun parin kanssa liikkuminen sujuu vaivattomasti ja molemmilla on hyvä olla, on helppo antautua musiikin vietäväksi ja unohtaa kaikki muu.

Tunteja voidaan pitää teillä tai meillä -Järvenpään peilisalilla mahtuu pitämään tanssitunteja mukavasti pienelle porukalle tai voin tulla kyläilemään teidän tanssiseuraan.

Ota yhteyttä